VIERDE LEERJAAR (twee klasgroepen: L4A en L4B)


Wauw! Wat hebben we al veel geleerd in het derde leerjaar!
Wat komen we dan nog meer te weten in het vierde leerjaar A of B, vraag je jezelf vast af...
Wel, samen met juf Cindy en juf Annelies verwelkomen we klein én groot.
Bij wiskunde klimmen we verder tot 100 000, nadien maken we kennis met de kleinsten onder ons: de kommagetallen.
Word jij dé spellingkampioen? Ook nu blijven we oefenen op alle spellingregeltjes die we voordien leerden met daarbovenop het regeltje om foutloos persoonsvormen te schrijven. Is het nu stam of stam + t? Eerst lijkt het wel Chinees, maar let op ... voor je 't weet, ben jij een echte spellingkrak.
"Beste klasgenoten, dit is het nieuws van half twee met ..." Wekelijks steekt de postbode de kinderkrant in onze Wilgenbus. Elke week zoeken enkele kinderen de interessantste artikels uit en veranderen in echte nieuwslezers. Omdat het altijd fijn is om je klasgenoten wat wijzer te maken, werken we dit jaar ook een spreekbeurt uit en kiezen dan zelf waarover ons werkstukje zal gaan.
Na inspanning komt ontspanning! Zo klinkt de lijfspreuk van het vierde leerjaar. Na het harde werk, wacht er ons vaak een kort spelletje of zingen we in koor een liedje. En dat weten de kinderen van vier heel snel!

L4 twee L4 een

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.