EERSTE LEERJAAR

23 juni 2023
26 juni 2023

Warning: Undefined array key "uael_display_inline_button_align_tablet" in /customers/9/5/3/bsdewilg.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-elementor/modules/offcanvas/widgets/offcanvas.php on line 2043 Warning: Undefined array key "uael_display_inline_button_align_mobile" in /customers/9/5/3/bsdewilg.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-elementor/modules/offcanvas/widgets/offcanvas.php on line 2044

L1A | MEESTER KRISTOF

L1B | JUF DIETE

In het eerste leerjaar leren meester Kristof of juf Diete de kinderen lezen, schrijven en rekenen.
We gebruiken de methode “leessprong-ik lees met Hup”. In oktober krijgen de kinderen al hun eerste leesboekje mee naar huis! Hup, de klaspop-kangoeroe en Aap helpen hen.
In de kring let de vertelkikker erop dat elk kind zijn of haar verhaal kan doen en dat de anderen aandachtig luisteren. De verbeterrups helpt de meester of juf bij het nakijken van de werkblaadjes. Tijdens muzische vorming kunnen de kinderen zich creatief uitleven. Bij meester Jonas verleggen ze hun grenzen tijdens het sporten.
Regelmatig wordt er een integratie-activiteit georganiseerd met de 3de kleuterklas. Dan komen de kleuters van de derde kleuterklas hoekenwerk doen in het eerste leerjaar.
In oktober krijgen de kinderen al hun eerste leesboekje mee naar huis! Hup, de klaspop-kangoeroe en Aap helpen hen.
MEESTER KRISTOF
L1A