FACTURATIE

Alle kosten van zwemmen, uitstappen, GWP (meerdaagse uitstappen), refter, koek en water, enz... vind je terug op de maandfactuur. Elke factuur bevat een gedetailleerd overzicht en een overschrijvingsformulier.  

We verwachten dat je het bedrag binnen de gevraagde termijn overschrijft, mét vermelding van de gestructureerde mededeling die op het formulier staat. Anders kan het computerprogramma de betaling niet verwerken.  We verwachten ook dat je tijdig betaalt. We rekenen steeds de kosten van de voorgaande maand aan en schieten dus eigenlijk alles eerst zelf voor.  (Alleen voor de boerderij-, bokrijk-, avonturen- of cultuurklassen wordt er vooraf gespreid gespaard, omdat wij voorschotten moeten betalen). 
Wie niet tijdig betaalt (= binnen de 2 weken) krijgt een herinnering. Wordt er dan nog steeds niet betaald, dan schakelt de scholengroep een incassobureau in. 
Heb je financiële problemen? Kom dan langs bij de directeur en dan zoeken we samen naar een haalbare oplossing.

Kijk je factuur grondig na voor je betaalt. Verschillende mensen zorgen voor het aanbrengen van de gegevens (refter, voor- en nabewaking, zwemmen, ...). Dan kan er wel eens iets mislopen.  Denk je dat er iets niet klopt?  Wacht dan met de betaling en neem contact op met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 03 455 39 80.
Ann en Ellen staan steeds klaar om vragen te beantwoorden en eventuele fouten snel op te sporen en recht te zetten (je ontvangt dan een nieuwe factuur).

Het grootste voordeel van dit facturatiesysteem is wel dat de kinderen geen cash geld hoeven mee te brengen en de leerkrachten ook geen tijd verliezen met het ophalen, tellen, enz...        (Voor activiteiten van de Oudervereniging wordt wel met cash geld gewerkt.)

Indien je niet wenst over te schrijven, geven wij je de mogelijkheid om contant te betalen. Gelieve dit dan wel vooraf met de secretaresse of de directeur te bespreken.

Gescheiden ouders kunnen dubbele facturen vragen (en eventueel een gedetailleerd overzicht), maar we kunnen geen kosten opsplitsen. 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.